Varmepumpe

Ønsker du at energioptimere din fritidsbolig? Vi monterer din luft til luft-varmepumpe

En luft til luft-varmepumpe er en effektiv og miljøvenlig løsning

Ejer du en fritidsbolig, og går du med planer om at energioptimere? Så kan en miljøvenlig luft til luft-varmepumpe være en god løsning. Der er nemlig rigtig mange fordele, når du vælge at få installeret en varmepumpe.

Du kan vælge mellem tre forskellige type varmetyper, hvoraf en luft til luft-varmepumpe er en særdeles fornuftig løsning for mange. Den bruger varmen i udeluften til effektivt at opvarme luften i din bolig. Ofte bruges denne type varmepumpe i sommerhuse, fritidshuse og mindre helårsboliger.

Ønsker du montering af en varmepumpe, er vi hos TA Varmeteknik ApS de rette til opgaven. Vi har mange års erfaring på området og giver dig kompetent rådgivning, så du får størst udbytte af din energiløsning.

Store fordele at hente med en varmepumpe

En af de største fordele ved at få installeret en varmepumpe er de store besparelser, du kan få på din varmeregning. Varmepumpen udnytter nemlig den tilførte energi op til 3-4 gange bedre end andre opvarmingsformer.
Derudover er en varmepumpe langt mere miljøvenlig end andre løsninger, og den kræver stort set ingen vedligeholdelse ud over et årligt servicetjek.

Skal vi stå for installationen, sørger vi naturligvis også for den årlige service af din varmepumpe. 

Brug for montering af varmepumpe? Kontakt os i dag

Skal du have installeret en luft til luft-varmepumpe, eller er du usikker på, om det er den rigtige løsning for dig? Så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon eller e-mail.
Vi tager gerne en snak om din situation og svarer på dine spørgsmål, så du bliver sikker i dit valg af energioptimerende løsning. Derudover vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på en skarp pris indenfor 48 timer.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.